Zum Inhalt springen

Välkommen hos CreAKTIV !

Om CreAKTIV

Vill du hantera din vardag mer balanserad? Vill du lära känna en effektiv metod för stresshantering?

CreAKTIV står för båda att vara kreativ och aktiv. Jag erbjuder dig en process som kan återaktivera din egen ursprungliga kreativitet, vilket även betyder att kunna gestalta ditt liv mer aktivt. Det gör jag bland annat med hjälp av kinesiologi, som löser läroblockader i din kropp.

Jag är utbildad i kinesiologi (Three in one concepts-One brain) och specialpedagogik.
Ich organisiere Meditationsgruppen drinnen und draußen, und Sie können einen Termin mit mir vereinbaren, wenn Sie eine kinesiologische Sitzung wünschen.

Bitte kontaktieren Sie uns!
Cornelia Dorsch
mob. 072 218 81 06
c.dorsch@creaktiv.se

Informationskväll om kinesiologi


Är du intresserad av att ha en mer balanserad vardag? Kinesiologi är en metod att lösa blockader i kroppens nervsystem på många olika sätt! Människan anses som en självläkande organism, och med olika övningar är det möjligt att hjälpa din kropp öka denna funktion igen. Till exempel kan det hjälpa att känna dig mer balanserad, förbättra koncentration i skolan eller sömnproblem, men också med ont, matsmältningsbesvär eller allergier. Eftersom det finns så många olika varianter av kinesiologi är det svart att sätta fast detta. Cornelia kommer prata om varifrån denna metod kommer, hur det funkar och hur hon jobbar i sina behandlingar.
Man kommer även fa testa flera övningar om man vill.
Det är kostnadsfritt. Begränsat antal platser.
Anmälan: sms 072 218 81 06
Välkomna!

Bitte kontaktieren Sie uns!

WordPress Cookie Hinweis von Real Cookie Banner